Burobas geeft interieur van IGS GeboJagema met grondige transformatie een passend en vriendelijk gezicht; Open, transparant en huiselijk.

Bron: Excellent Magazine Online

Waar staat je bedrijf voor? Wat produceer je? Wie ben je en wat wil je uitstralen? Stuk voor stuk heldere vragen die Bas van Rooij en Jacco Selles van Burobas stellen aan de directie van IGS GeboJagema, het Eindhovense tech-bedrijf dat matrijzen produceert voor de wereldwijde  medische industrie. Onder meer aan de hand van de antwoorden op deze vragen, een programma van eisen en een duidelijk beeld van de wijze waarop bezoekers en medewerkers zich in het pand bewegen, ontwerpt en creëert Burobas, in samenwerking met enkele toppartijen, een compleet nieuwe uitstraling van het interieur van het voormalige Philips-pand aan de Eindhovense Kennedylaan.

Burobas koos voor onze CELL uni roomdividers om de ruimtes te verdelen met behoudt van transparantie. De stripgordijnen versterken het huiselijke karakter van de inrichting; zacht, vriendelijk en comfortabel.

More info Burobas